Бойко Атанасов е новият изпълнителен директор на НАП

No votes yet

Бойко Атанасов е назначен за изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, съобщиха от правителствената пресслужба. Атанасов изпълняваше длъжността, докато директорът Красимир Стефанов бе в отпуска заради предизборната кампания. След избирането на Стефанов за депутат и полагането на клетва, той е освободен от длъжността и тя ще се изпълнява постоянно от Атанасов.
Заради влизането им в парламента са освободени и осем областни управители, както и н Владимир Иванов като член на Държавната комисия за стоковите борси и тържищата.

Съгласно решението на кабинета заместник областни управители на областите София, Добрич, Пловдив, Хасково, Пазарджик, Разград и Ямбол ще заемат временно освободените титулярни длъжности до назначаването на нови областни управители, както следва: София- Живка Такева-Първанова, Добрич- Стефка Генова, Пловдив-Христо Грудев, Хасково-Николай Нанев, Пазарджик- Ваня Минкова, Разград- Галина Георгиева-Маринова и Ямбол- Нели Кадиева.

Неприсъствено министрите одобриха и друго решение, с което освобождават областния управител на Силистра Николай Димитров, във връзка с подадена от него молба. Временно, до назначаването на титуляр, длъжността заема заместник областният управител Алтимир Адамов.

Източник: www.dariknews.bg


Местоположение

Социални профили